Selecteer een pagina

avontuur begint hier

zin in!

TRAILRUN OF HIKEN IN DE BERGEN?

TopTijd organiseert hikes, huttentochten en trailrunworkshops voor millennials, maar door de huidige Coronacrisis staat de wereld even op z’n kop, zo ook mijn aanbod. 

Waar ik voorheen jaarrond workshops en hikes kon aanbieden en uitvoeren is dit momenteel even anders. Ik denk op dit moment na over mijn nieuwe programma, maar dat hangt heel nauw samen met het verloop van de Coronacrisis. Ik hoop je hier daarom snel weer van mooie hikes en workshops te voorzien! Volg mij via deze site of de socials voor de laatste updates.

“let’s wander where the wifi is weak”

trailrun workshops voor alle niveaus

Ontdek en ervaar hoe mooi het is om samen met je vrienden of collega’s te trailrunnen in de natuur, want buiten beleef je meer!

TOPTIJD TRAILRUN WORKSHOP 
€ 125,- PER GROEP

Lijkt het je leuk om kennis te maken met trailrunning? Met een groep (loop)vrienden of collega’s? Dan is een twee uur durende TopTijd Trailrunworkshop iets voor jou! 

De TopTijd Trailrunworkshop is er op gericht om in een ongedwongen, plezierige setting kennis te maken met trailrunning, samen met je (loop)vrienden en/of collega’s. De workshop is beschikbaar op aanvraag voor groepen van 5 tot maximaal 10 personen. Samen stellen we de locatie vast (in Friesland, excl. de waddeneilanden) en bepalen we het zwaartepunt van de workshop. Welke thema’s en/of onderdelen wil jij terugzien in de training? En hoeveel kilometer wil je maximaal rennen? Dit alles voor een vaste prijs van € 125,- per groep. 

Workshop buiten Friesland? Ook dat is geen probleem. Ik maak graag een mooi aanbod voor je. Neem hiervoor contact met mij op.

hiken of een huttentocht?

Heb je ooit in de bergen gewandeld? Dan weet je hoe gaaf het is! Zo niet, dan neem ik je heel graag een keer mee. Zeg maar dag tegen het imago van  ‘geitenwollensokken’. De bergen zijn fantastisch!

HIKE OF HUTTENTOCHT 
PRIJS AFHANKELIJK VAN AANBOD

Hiken door de bergen, genieten van de rust, de ruimte en de adembenemende natuur. Dat wil je meemaken! Ik neem je graag een keer mee op een bergavontuur. Momenteel is het helaas niet mogelijk om de bergen door te trekken in verband met het Coronavirus, zodra de grenzen weer open gaan en het geoorloofd is om met groepen op pad te gaan laat ik je heel graag ervaren hoe mooi het is om te wandelen, of beter gezegd ‘hiken’ in de Alpen. Want voor iedereen die denkt dat hiken saai is, bewijs ik met TopTijd graag het tegendeel. Hiken is allesbehalve saai. Het is inspannend, uitdagend en onvergetelijk. Ik hoop je snel een keer te spreken!

hoi, ik ben martin

Leuk dat je er bent! Ik ben jouw gids en trainer

Jarenlang werkte ik op kantoor, 40 uren per week, een marketingfunctie… “zoals het hoort!” Maar ik werd er niet gelukkig van. Marketing is helemaal mijn ding, maar ik wilde minder uren draaien en vaker buiten kunnen zijn. Begin 2016 gooide ik het roer dan ook flink om. Ik vertrok naar Oostenrijk, voor bijna drie jaar. Weg zekerheden, weg vaste structuren… Ik liet letterlijk alles achter me. En ik genoot! Ik beleefde een prachtige tijd, ondernam de gaafste dingen en leerde heel veel, zowel op persoonlijk- als op zakelijk vlak. Wát een TopTijd!

Na terugkomst in Nederland broedde ik een tijdje op mijn leerlessen, inzichten en ervaringen. Wat vertelde het mij?… En plots viel het kwartje. Ik help graag mensen, sterker nog; ik zet mensen graag in beweging. Sporten en natuur zijn mijn grootste passies, en onder de mensen ben ik graag. Daarom TopTijd, brengt je in beweging!

dit zeggen gasten over mij

Het was prachtig Martin, je bent een goede gids. Je bent alert, rustig en houdt alles goed in de gaten. Je creëerde pauzemomenten naar behoefte van de gasten en wees ons op bijzondere dingen in de natuur. Ik vond het echt geweldig. 

Karin

Je liet ons ‘buitenspelen’. En dat was prachtig! Ik heb een onvergetelijke dag beleefd. De bergtoppen, de rust, de natuur… het was geweldig mooi. Ik vind jou een hele fijne gids. Je bent bekwaam, sociaal en enthousiast. Ik werd er blij van.

Joep

Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Op de trails wist je veel te vertellen, je gaf goede tips en tricks en je zorgde ervoor dat de groep voldoende momenten kreeg om op adem te komen. Al met al een hele leerzame en leuke belevenis. 

Esmee

nog niet overtuigd? 

Bekijk dit adembenemende stukje video, opgenomen in de Oostenrijkse Alpen in 2018. Hier word je toch blij van?

KOM IN BEWEGING! 

Laat me weten wat ik voor je kan betekenen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

15 + 8 =

CONTACTGEGEVENS
TopTijd Outdoor | Martin Dijkstra
T: 06-29445424
E: info(at)toptijd.com
I: www.toptijd.com


copyright 2020 – TopTijd.com

TOPTIJD BRENG JE IN BEWEGING
TopTijd is jouw vertrekpunt voor hikes, huttentochten en trailrunworkshops. Vragen, opmerkingen of ideeën?
Ik hoor graag van je!

VOLG TOPTIJD VIA DE SOCIALE MEDIA: