Selecteer een pagina

disclaimer

Website eigendom

Deze website, www.toptijd.com is eigendom vanTopTijd Outdoor, KVK 75025116. TopTijd Outdoor verleent je  hierbij toegang tot https://www.toptijd.com en nodigt je uit de website te bekijken en over te gaan tot aankoop van één van de aangeboden producten/diensten.

TopTijd Outdoor behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

TopTijd Outdoor spant zich in om de inhoud van https://www.toptijd.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op https://www.toptijd.com aangeboden producten/diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De inhoud kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van TopTijd Outdoor.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten/diensten op https://www.toptijd.com geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Het is niet mogelijk om op basis van dergelijke fouten een overeenkomst te claimen met TopTijd Outdoor.Voor op https://www.toptijd.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan TopTijd Outdoor nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze producten/diensten liggen bij TopTijd Outdoor.

TopTijd Outdoor, 22 december 2020