arrow_drop_up arrow_drop_down

Trailrun Workshop voor voor je groep of bedrijf?

Ontdek en ervaar hoe mooi het is om samen met je vrienden of collega's te trailrunnen in de natuur, want buiten beleef je meer! 

Yes, lijkt me leuk

TopTijd trailrun workshop
voor groepen en bedrijven

€ 125 euro per groep!

Lijkt het je leuk om kennis te maken met trailrunning? Met een groep (loop)vrienden of collega's? Dan is een 2 uur durende TopTijd trailrun workshop iets voor jou! 

Wat is het?
De TopTijd trailrun workshop is erop gericht om in een ongedwongen, plezierige setting kennis te maken met trailrunning, samen met je (loop)vrienden en/of collega's. De workshop is beschikbaar op aanvraag voor groepen van 5 tot maximaal 10 personen. Samen stellen we de locatie vast (in Friesland, excl. de waddeneilanden) en bepalen we het zwaartepunt van de workshop. Welke thema's en/of onderdelen wil jij graag terugzien in de training? En hoeveel kilometer wil je maximaal rennen? Dit alles voor een vaste prijs per groep: € 125,-

Workshop buiten Friesland? Ook dat is geen probleem. Ik maak graag een mooi aanbod voor je. Neem hiervoor contact met mij op via onderstaande button.

ik wil meer informatie10 goede redenen om te kiezen voor een TopTijd
trailrun workshop

 • De workshop wordt afgestemd op de wensen van de groep
 • De workshop is beschikbaar voor groepen van 5 tot maximaal 10 personen (daardoor veel persoonlijke aandacht)
 • De workshop kan worden gegeven op elke gewenste locatie in Friesland, exclusief de waddeneilanden (daarbuiten op aanvraag)
 • De totale duur van de workshop is 2 uur (introductie, kern en afsluiting)
 • Tijdens de workshop leer je heel veel over trailrunning, zoals: looptechniek, materiaal en trailen in de bergen
 • Je wordt begeleid door een enthousiaste en gediplomeerde trainer met veel ervaring in de Oostenrijkse bergen
 • Er wordt rekening gehouden met de conditionele gesteldheid van de groep, daardoor is deze workshop geschikt voor alle niveaus: van beginnende tot gevorderde lopers
 • Deze workshop is de perfecte manier om je (loop)vrienden en of collega's in een ongedwongen setting beter te leren kennen
 • Alle deelnemers ontvangen een deelnamecertificaat na afloop
 • De totale kosten zijn: € 125,- per groep

Waarom trailrunning?

Trailrunnen is gaaf! Lekker buiten zijn, rennen over onverharde paden en je geen zorgen maken over eindtijden, streeftijden en stress. Eenvoudigweg genieten en 'ontstressen'. Als gediplomeerd hardloopcoach en met een rugzak vol trailrun-ervaring, zowel in Nederland als in de Oostenrijkse bergen, laat ik je dan ook graag kennismaken met deze mooie tak van sport tijdens een leerzame workshop. De TopTijd trailrun workshop is beschikbaar voor groepen van 5 tot 10 deelnemers en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Enthousiast? Neem contact met mij op.

5 goede redenen om deel te nemen aan een TopTijd trailrun workshop:

 • Trailrunning is de perfecte manier om te 'ontstressen'
 • Je wordt begeleid door een enthousiaste en gediplomeerde trainer
 • Tijd is van ondergeschikt belang, plezier en beleving staan voorop
 • De workshop is geschikt voor alle niveau's, zowel beginner als gevorderd
 • De workshop is het perfecte (sportieve) uitje voor je vriendengroep, loopgroep of bedrijf

Is een trailrun workshop iets voor mij?

Ben je sportief, loop je regelmatig hard en lijkt het je leuk om het asfalt een keer te verruilen voor modder, boomwortels en zand? Samen met je vrienden en/of collega's? Dan is een TopTijd trailrun workshop zeker iets voor jou! Je gaat het hardlopen op een manier beleven zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Naast het lopen staan we regelmatig stil voor het geven van tips en het uitvoeren van techniekoefeningen. En het allerbelangrijkste... bij trailrunning gaat het vooral om de beleving en het plezier. Streeftijden en eindtijden zijn van ondergeschikt belang. De TopTijd trailrun workshops zijn daarom geschikt voor alle niveaus, zowel beginnende als gevorderde lopers. Een gegarandeerde TopTijd voor iedereen.

Nog niet overtuigd?

Het lijkt je leuk, zo'n workshop voor je groep of bedrijf, maar je twijfelt nog...
 • Ben ik wel goed genoeg 
 • Loop ik niet helemaal achteraan?
 • Is dit echt iets voor mij, mijn vrienden en/of collega's? 
 • Duurt het niet te lang? etc.. 
Ik snap het helemaal. Maar goed nieuws! Bij een trailrun workshop draait het niet om streeftijden, snelheid of 'voorop' lopen. Het gaat om de beleving en het lekker buiten zijn. En als gediplomeerd hardlooptrainer zorg ik ervoor dat iedereen goed tot zijn recht komt.

Twijfel je alsnog, schroom dan niet contact met me op te nemen. Samen bespreken we dan de aanwezige twijfels en komen we altijd tot een oplossing.

Dit krijg en leer je allemaal

 • Een volwaardige workshop (incl. warming up en cooling down)
 • Diverse oefeningen om je techniek te verbeteren
 • Goed gezelschap! Samen delen we dezelfde passie
 • Tips voor blessurepreventie
 • Materiaalkennis
 • Core-stability oefeningen
 • Tips over het lopen van een eerste 'bergtrail'
 • Een deelnamecertificaat na afloop
 • Persoonlijke aandacht (groepen zijn niet groter dan 10 pers.)

"If you run, you are a runner!
It doesn't matter how fast or how far"

En ik ben jouw trainer, Martin!

Ik ben Martin, 33 jaar, geboren in Friesland en heb een passie voor sporten, bewegen, mensen en natuur. Jarenlang werkte ik op kantoor, 40 uren per week, een marketingfunctie... "zoals het hoort". Maar ik werd er niet gelukkig van. Begin 2016 gooide ik het roer dan ook flink om. Ik vertrok naar Oostenrijk, voor bijna drie jaar. Weg zekerheden, weg vaste structuren... Ik liet letterlijk alles achter me. En ik genoot! Ik beleefde een prachtige tijd, ondernam de gaafste dingen en leerde heel veel, zowel op persoonlijk- als op zakelijk vlak.

Ook raakte ik in Oostenrijk besmet met het 'trailrunvirus', nadat ik in Nederland jarenlang mijn meters heb gemaakt op het strakke asfalt. En ik vind het gaaf! Trailrunnen is voor mij niks anders dan 'buitenspelen'. Lekker sportief bezig zijn in de buitenlucht, gebruikmakend van natuurlijke elementen en genietend van de omgeving. Streeftijden zijn dan ook niet van belang.

Als gediplomeerd hardlooptrainer en fervent trailrunner wil ik ook jou kennis laten maken met deze mooie tak van sport en daarom heb ik de TopTijd trailrun Workshops opgezet. Ik ben een enthousiaste, betrokken trainer en gek op chocola;) Hopelijk zie ik je binnenkort, tijdens een van mijn workshops.

Dit zeggen deelnemers over de TopTijd trailrun workshops

Astrid van der Veen
Deelnemster trailrun workshop 

De workshop was super! Voldoende uitdaging voor alle niveaus en ook voor de minder ervaren loper prima te doen.Tijdens de rustpauzes kon iedereen weer even op adem komen. Het voelde letterlijk als buitenspelen, samen met collega-hardlopers van alle niveaus.

Gerrit van den Poll
Deelnemer trailrun workshop

Je deelde goede en bruikbare tips en had persoonlijke aandacht voor iedereen. Ook de oefeningen tussendoor waren erg leuk. Al met al sprak het totale pakket mij erg aan. Het rennen, de oefeningen, maar zeker ook het even samen nazitten was erg gezellig.

Esther Zaagmans
Deelnemster trailrun workshop 

Je bent open en geïnteresseerd in de deelnemers. Je enthousiasme voor trailrunnen is voelbaar in je verhaal en tastbaar tijdens het actieve gedeelte van de workshop. De tip over het

'vliegen' is voor mij een toptip. Door de armen zijwaarts te houden tijdens het dalen voel ik me nu een stuk veiliger.

Miranda Zijlstra
Lid loopgroep Sneek

Je brengt echt heel goed over wat je passie is en hoe je dit hebt ontwikkeld. Erg leuk om je met zoveel enthousiasme te zien vertellen over wat je allemaal hebt beleefd en hebt ervaren in die 2,5 jaar Oostenrijk. De workshop zelf was fantastisch, van warming-up tot cooling down. 

Ja, ik wil graag meer informatie over de TopTijd trailrun workshop

Graag zou ik meer informatie ontvangen over het organiseren van een TopTijd trailrun workshop.


TopTijd Nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het laatste (trail)nieuws? Schrijf je nu in!

50%
Deze nieuwsbrief verschijnt max. 8 keer per jaar
Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Your information is safe with us